menu

Watch Me - A.J. Holt (1995)

Alternatieve titel: De Internet Killer

mijn stem
3,50 (3)
3 stemmen

Engels
Thriller

287 pagina's
Eerste druk: St. Martin's Press, New York (Verenigde Staten)

FBI-agente Jay Fletcher had gezworen de onschuldigen te beschermen. Maar niemand had haar verteld wat ze moest doen met de schuldigen... Speciaal agente en computerdeskundige Jay Fletcher is goed in het oplossen van moeilijke zaken. Te goed in feite voor haar eigen bestwil. Al snel heeft zij de reputatie zich door niets en niemand te laten weerhouden. Wanneer een seriemoordenaar wordt vrijgesproken omdat Jay bewijzen heeft verkregen zonder justitiële goedkeuring, wordt zij overgeplaatst naar Santa Fe. Boos en gefrustreerd gebruikt Jay haar computerprogramma illegaal om een seriemoordenaar die Santa Fe onveilig maakt, op te sporen. Maar wat ze ontdekt is meer dan waarom zij heeft gevraagd: een netwerk van seriemoordenaars, die door middel van een geheime code met elkaar communiceren via Internet. In de steek gelaten door politie en justitie, besluit Jay het recht in eigen hand te nemen. Eén voor één schakelt ze de door haar opgespoorde moordenaars uit... Tot zij oog in oog komt te staan met het meesterbrein achter het netwerk, een meedogenloze killer.

zoeken in:
3,5
Boek maakt (op mij) een wat rommelige indruk. Wel is het gegeven interessant en geeft het natuurlijk te denken wat er allemaal voor goed- en kwaadwilligen te achterhalen is op het www.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:16 uur

geplaatst: vandaag om 16:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.