menu

The Kill Artist - Daniel Silva (2000)

Alternatieve titels: De Perfecte Moordenaar | Gabriel Allon #1

mijn stem
3,17 (3)
3 stemmen

Engels
Thriller

334 pagina's
Eerste druk: Random House, New York (Verenigde Staten)

Binnen de duistere wereld van het terrorisme van het Midden-Oosten is Tariq de enige man die gevreesd wordt door de Israeli's. Wanneer een limousine met daarin de Israelische ambassadeur en zijn vrouw wordt opgeblazen op een brug over de Seine in Parijs wordt deze schokgolf niet alleen gevoeld in Israel, in de Verenigde Staten en Frankrijk, maar ook in een rustig klein dorpje in Cornwall. Want daar leeft een kunstrestaurateur met de pijnlijke herinneringen van tien jaar daarvoor, toen hij zijn vrouw en kind verloor door middel van een terroristische bom. Het vredesproces is in volle gang en niets mag het succes ervan in gevaar brengen. Als Tariq wederom op oorlogspad is moet hij gestopt worden- koste wat kost. De Israelische geheime dienst moet hun beste agent inschakelen. Er is slechts één man geschikt voor deze klus. Maar kan hij overgehaald worden om zijn kwast en verf opzij te leggen en wederom zijn Beretta op te pakken?

zoeken in:
avatar van james_cameron
3,5
Redelijke thriller met een niet al te complex uitgewerkt plot. Best spannend en de personages zijn interessant, maar de omvang van het verhaal is wat beperkt en er zijn iets teveel ongeloofwaardige ontwikkelingen.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:23 uur

geplaatst: vandaag om 11:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.