menu

Bevroren Hart - Luc Deflo (2000)

mijn stem
3,33 (9)
9 stemmen

Nederlands
Thriller

289 pagina's
Eerste druk: Manteau, Brussel (België)

In een Mechelse flat wordt in een badkuip een vrouwenlichaam gevonden. In het bad is opvallend weinig bloed aanwezig, wat erop zou wijzen dat het slachtoffer post mortem in de kuip is gelegd. De autopsie brengt aan het licht dat het lijk eerst ingevroren is geweest. Bovendien blijkt na intensief speurwerk dat er zelfs sprake zou kunnen zijn van een persoonsverwisseling. Op dat ogenblik raken de speurders Jos Bosmans en Dirk Deleu het spoor helemaal bijster. Van één ding zijn ze zeker: deze moordenaar, die het op alleenstaande, rijke vrouwen heeft gemunt, zal niet ophouden met moorden. Nooit. Tijdens hun zoektocht komen Bosmans en Deleu in een spiraal van waanzin en geweld terecht. In de garage van een dure callgirl treft de politie het lichaam aan van een aangebrand francofoon politicus. Overleden aan een hartstilstand? Of door dezelfde dader uit de weg geruimd?

zoeken in:
3,5
Opnieuw een goed boek van Deflo, het tweede in de reeks.

Ik stel me soms wel spontaan de vraag of Deflo wel zelf gezond is in het hoofd, gezien zijn voorkeur voor decadente slachtpartijen

Gast
geplaatst: vandaag om 19:20 uur

geplaatst: vandaag om 19:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.