menu

Schots en Scheef - Carl Driessen (2001)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nederlands
Jeugdboek
Reis

158 pagina's
Eerste druk: Lannoo, Tielt (België)

Een tocht door Schotland van Aberdeen naar Ullapool. In de stromende regen vertrekt Hans op zoek naar zichzelf. Hij zit in de knoop met zichzelf en vindt dat ze hem op school en thuis niet begrijpen. Na dagen van eenzaamheid ontmoet hij Catherine. Het raadselachtige meisje blijft hem achtervolgen tijdens zijn bezoek aan Benedict Abbey en aan Inverness. De ontmoetingen, de eenzaamheid en het ruige landschap van de Highlands zijn echo's van het verleden en vormen een deur naar de toekomst.

zoeken in:
ik vind het een interessant boek, maar een beetje onrealistisch. Wie zou nu zijn zoon helemaal alleen naar Schotland laten gaan en hem door heel het land sturen. Ook begrijp ik niet, waarom hans op sommige momenten zo handelt als in het verhaal.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:54 uur

geplaatst: vandaag om 02:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.