menu

Waar Was Je Nou - K. Schippers (2005)

mijn stem
2,61 (9)
9 stemmen

Nederlands
Psychologisch

240 pagina's
Eerste druk: Querido, Amsterdam (Nederland)

Ruud sluit zichzelf door stom toeval buiten. Nu hij zijn eigen huis niet in kan, besluit hij naar het huis van zijn onlangs overleden moeder te gaan. Hij stuit daar - tussen de nagelaten spullen - op foto's van vroeger. Kijkend naar de foto's hoort hij plots stemmen uit die tijd, en merkt hij tegelijkertijd dat hij in de foto verdwijnt. Om zijn belevenissen na terugkeer in het heden te bewijzen, belooft hij de daaropvolgende keer dat hij in de foto verdwijnt een broche van zijn moeder uit die tijd mee te nemen.

zoeken in:
avatar van Lalage
4,0
DIt boek heeft weinig sterren gekregen van andere lezers, maar ik vond het wel mooi. Het is alleen niet makkelijk door de surrealistiche passages. Het heeft wel een mooie sfeer.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:54 uur

geplaatst: vandaag om 08:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.