menu

Drop City - T.C. Boyle (2003)

Alternatieve titel: Verloren Nachten

mijn stem
4,25 (8)
8 stemmen

Engels
Sociaal / Humoristisch

464 pagina's
Eerste druk: Viking Press, New York (Verenigde Staten)

Het is het jaar 1970. Drop City is een hippiecommune in Californië waar de principes van vrijheid en blijheid er ruim worden genomen en moeilijk hanteerbaar zijn. Als de gemeente uiteindelijk met bulldozers langskomt om het vervallen complex met de grond gelijk te maken, besluiten de pseudo-goeroe Norm en enkele van zijn volgelingen hun kamp te verplaatsen naar de ongerepte natuur van Alaska. Daar botsen de twee culturen onvermijdelijk. De terugkeer naar de natuur eist een zware tol en de onderlinge verhoudingen komen onder hoogspanning te staan.

zoeken in:
4,5
Ik ben inmiddels na twee dagen lezen al een aardig eindje opweg en totnogtoe vind ik het een fántástisch boek, echt waar.
Wel moet ik bekennen dat onderwerpen als hippiecommunes, natuur en Alaska me erg aanspreken, dus daar zal het ook wel deels aan liggen.
Eindreactie volgt nog.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:07 uur

geplaatst: vandaag om 16:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.