menu

All Families Are Psychotic - Douglas Coupland (2001)

Alternatieve titel: Alle Families Zijn Psychotisch

mijn stem
3,54 (14)
14 stemmen

Engels
Sociaal

356 pagina's
Eerste druk: Bloomsbury, New York (Verenigde Staten)

De familie Drummond strijkt neer in de staat Florida om er de ruimtelancering mee te maken van hun dochter en zuster, de astronaute Sarah. Wat een reden tot feestvreugde zou moeten zijn, wordt echter de aanleiding tot een reeks tegenslagen en misverstanden, waardoor ze voortdurend aan allerlei gevaren worden blootgesteld.

zoeken in:
avatar van Grovonion2
3,5
Dit is een iets mindere Coupland. Spijtig genoeg staan de beste verhalen van Coupland nog niet op BoMe. Ik zal er nog eens werk van maken...

2,0
Erg wordt het wanneer je merkt dat je vroegere helden hun verleden gaan recycleren: wat in Generation X een tweetal bladzijden in beslag nam de passage waarin een astronaut verzeild raakt op aarde , wordt hier opgeblazen tot driehonderd bladzijden en meer.

De fruitige schrijfstijl bleef - maar de crux van Couplands verhaal verloor hij ergens midden de jaren negentig. Het lijkt alsof een goede vriend perse een grappige anekdote wil opdissen, zich daarbij verliest in papperige sfeerschepperij, maar bij de eindafrekening wél de lach verwacht. Niet dus.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:17 uur

geplaatst: vandaag om 02:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.