menu

Charley's Web - Joy Fielding (2008)

Alternatieve titel: Dodelijke Ambitie

mijn stem
2,86 (7)
7 stemmen

Engels
Thriller

448 pagina's
Eerste druk: Atria, New York (Verenigde Staten)

Charley Webb schrijft succesvolle maar controversiële columns voor een grote krant in Florida. Ze heeft geleerd zich niets aan te trekken van de kritiek van lezers en de afkeuring van haar familie. Dan krijgt Charley een brief van Jill Rohmer, die na het vermoorden van drie kleine kinderen in de gevangenis op de voltrekking van haar doodstraf wacht. Jill wil dat Charley haar versie van het verhaal vertelt. Terwijl ze langzaam in de greep raakt van Jills zieke geest, krijgt Charley anonieme mailtjes binnen waarin haar gezin wordt bedreigd. Charley zal de hulp van haar vrienden en familie moeten inroepen om haar kinderen te beschermen... Maar wat heeft Jill Rohmer met de mailtjes te maken?

zoeken in:
2,5
Heb al enkele boeken gelezen van deze auteur en je weet dat het steeds een onverwacht einde is, halverwege het boek begin je al te gissen wie mee in het complot zit. toch nog steeds een grote dame.

avatar van thrillseeker
2,0
Na 3/4 snel het laatste hoofdstuk gelezen. Er kwam geen einde aan.

Wilde wel weten wie erachter zat.

2,0
Grotendeels saai geneuzel en mijn vermoeden over wie de handlanger was (en dat vermoeden had ik al aan het begin van het boek), bleek ook juist te zijn. Niet al te spannend dus.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:12 uur

geplaatst: vandaag om 12:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.