menu

Dead to the World - Charlaine Harris (2004)

Alternatieve titel: Zo Goed als Dood

mijn stem
4,28 (9)
9 stemmen

Engels
Jeugdboek
Griezel

304 pagina's
Eerste druk: Ace, New York (Verenigde Staten)

Sookie Stackhouse wordt niet alleen gehinderd door een minderwaardigheidscomplex, ze heeft ook nog eens altijd en overal pech mee, vooral in de relatiesfeer. Wel oefent ze een enorme aantrekkingskracht uit op vampiers, weerwolven en andere wezens van de nacht. Dat blijkt ook nu weer. Als Sookies minnaar, de vampier Bill, onverwacht de benen neemt naar Peru, krijgt Sookie contact met Eric, de ondode die met wisselend succes de plaatselijke vampierkring in de hand probeert te houden. Onverwacht doemt Eric vanuit de nacht voor Sookie op - poedelnaakt en behoorlijk in de war, hij weet niet eens wie hij is, en wat hij is. Tegelijkertijd wordt, en dat is wel heel toevallig, op dat moment de broer van Sookie, Jason, vermist. Net zomin toevallig is het dat Sookie op hetzelfde ogenblik lucht krijgt van een heksenkring waarvan de aan vampierbloed verslaafde leden van gedaante kunnen veranderen. En deze heksenkring heeft, dat mag duidelijk zijn, niet veel goeds in de zin.

zoeken in:
avatar van SockMonkey
Jeugdboek? Met al die sex die er in de serie zit?

avatar van Nagini
5,0
Absoluut geen jeugdboek.

3,0
Een Griezel Roman.. zker niet nie tieners..
Erg leuk

avatar van Suleika1
4,5
Hmm..hoe meer ik de boekenserie los ga zien van de tv-serie, hoe leuker ik de boeken ga vinden.. Bij de eerste twee boeken had ik zoiets van: ik mis zoveel van de serie, raar, omdat de boeken er toch eerder waren. Maar nu ga ik de boeken steeds leuker vinden, ze zijn toch uiteindelijk heel anders dan de serie, dus beter ze meer los van elkaar te zien.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:01 uur

geplaatst: vandaag om 14:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.