menu

Winter - Len Deighton (1987)

mijn stem
5,00 (1)
1 stem

Engels
Historisch

536 pagina's
Eerste druk: Hutchinson, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Peter en Paul Winter, twee broers uit een gegoede Duitse familie, leven in Berlijn in de eerste helft van de twintigste eeuw. Doordat ze zo verschillend zijn kiezen ze elk een andere weg in nazi-Duitsland wat er onafwendbaar toe zal leiden dat ze eens tegenover elkaar zullen komen te staan.

zoeken in:
avatar van Pythia
5,0
Len Deighton is een Brits historicus. In de kroniek van de familie Winter kloppen de historische feiten en de omstandigheden dan ook. Daarnaast is het een boeiend verhaal dat je het liefst in één keer uitleest.
"Winter" levert bovendien de historische achtergrond voor de trilogie Berlin Game, Mexico Set, London Match (en nog twee volgende trilogieën} met Bernard Samson als hoofdpersoon.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:46 uur

geplaatst: vandaag om 14:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.