menu

Vermist - Patrick De Bruyn (2001)

mijn stem
3,56 (9)
9 stemmen

Nederlands
Thriller

312 pagina's
Eerste druk: Manteau, Antwerpen (België)

Judith Temmerman is een voortreffelijke, aangepaste huisvrouw en ze is ongerust want haar echtgenoot René komt niet thuis. Later hoort ze van de politie dat hij in de buurt van Parijs is omgekomen als gevolg van een neergestorte Concorde, terwijl ze dacht hij in Londen zat. Wat deed haar man daar? En dan blijkt ook nog dat hij ontslagen is, zonder dat ze hiervan wist. En op zijn voormalige werk werd hij gepest. Wat was er aan de hand? En wie was haar man eigenlijk? De wat saaie huisvrouw wordt een gedreven weduwe die de laatste weken van haar man wil reconstrueren.

zoeken in:
4,0
Dit was een eerste kennismaking met deze auteur,het viel zo goed mee dat ik al zijn andere boeken ook gelezen heb, het hoeft niet altijd over moord te gaan om spannend te zijn .Dat bewijst dit boek wel.

avatar van JohnWilliams
3,0
Ben deze nu aan het lezen, het begin is in ieder geval goed.

avatar van JohnWilliams
3,0
Het begin was inderdaad goed zoals ik hiervoor al zei maar het word naar mijn mening té langdradig en mede daardoor houd ik het op 3 sterren.

3,0
Het begin was inderdaad goed. Goede opbouw van het verhaal. Maar het einde vond ik wat zwakjes.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:47 uur

geplaatst: vandaag om 20:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.