menu

Verminkt - Patrick De Bruyn (2004)

mijn stem
3,61 (14)
14 stemmen

Nederlands
Thriller

423 pagina's
Eerste druk: Manteau, Antwerpen (België)

In Verminkt is Peter Bressing op weg naar huis. Hij klungelt met zijn gsm en hindert daarbij een terreinwagen met twee jonge heethoofden. De volgende kilometers lijkt het alsof die twee hem uit wraak van de weg willen rijden. Peter Bressing kan nipt ontsnappen en komt er met de schrik van af. Of lijkt dat alleen maar zo?

zoeken in:
avatar van zanacht
4,0
Toch wel een goede schrijver in mijn ogen, kan van een alledaagse situatie een thriller schriven waar je steeds benieuwt bent naar wat nu komt.
Spannend tot het laatste blad.

avatar van Lange Jojo
2,0
Mijn eerste kennismaking met De Bruyn heeft me niet weten te boeien. Spanning is er nauwelijks en het hele verhaal mist tempo. Het maakt dat ik verleden maand het boek heb gelezen en me nauwelijks boeiende passages kan herinneren.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:19 uur

geplaatst: vandaag om 19:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.