menu

Stalked - Brian Freeman (2007)

Alternatieve titel: De Stalker

mijn stem
4,25 (8)
8 stemmen

Engels
Thriller

432 pagina's
Eerste druk: Minotaur, New York (Verenigde Staten)

Wanneer rechercheur Maggie Bei op een winternacht een dodelijke misdaad rapporteert, weet inspecteur Jonathan Stride dat zij in de problemen zit. Maggie verbergt een verschrikkelijk geheim. En haar zwijgen wordt steeds verdachter. Maggie is niet de enige die geheimen heeft. Een jonge vrouw, die dol was op bizarre seksuele spelletjes, is verdwenen. Ze heeft een cryptische boodschap achtergelaten: ik weet wie het is. Stride probeert een web van geweld en voyeurisme te ontsluieren, maar iemand is bereid moorden te plegen om dat te verbergen. Samen met zijn geliefde, politieagente Serena Dial, jaagt Stride op een chanteur die alle smerige geheimen van de stad kent. Zelfs die van Maggie...

zoeken in:
5,0
Wat is die man een geweldige verteller; zelfs al zou het een waardeloos verhaal zijn (wat niet zo is, het is een prachtstory) blijft het elke bladzijde genieten.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:52 uur

geplaatst: vandaag om 21:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.