menu

Pinkeltje en het Gestolen Toverboek - Dick Laan (1972)

mijn stem
3,36 (11)
11 stemmen

Nederlands
Jeugdboek
Avontuur

154 pagina's
Eerste druk: Van Holkema en Warendorf, Bussum (Nederland)

Uit de schatkamer van koning Pinkelpracht is het toverboek van tovernaar Tirandu verdwenen. Pinkeltje gaat samen met Speurneus, de oppasser van de koning, op speurtocht. Ze komen op het spoor van een man met een gestreepte muts. Maar dan worden ze gevangen genomen. Gelukkig weten Pinkeltje en Speurneus te ontsnappen en wordt de dief ontmaskerd. Maar het toverboek blijkt bij de gemene kluizenaar Pinkelpoel in het bange bos te zijn. Pinkeltje moet zelfs een draak verslaan! Zou het Pinkeltje lukken het toverboek terug te vinden?

zoeken in:
avatar van frolunda
4,0
Samen met de boze tovenaar vond ik deze Pinkeltje vroeger het leukst.Pinkeltje en het gestolen Toverboek was de eerste en beste uit de Pinkeltje detective serie waarmee Dick Laan zich richtte op wat oudere kinderen.En wat mij betreft succesvol.

avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
frolunda schreef:
Samen met de boze tovenaar vond ik deze Pinkeltje vroeger het leukst.

Voeg daar De IJsheks nog aan toe en je hebt mijn top 3.

avatar van frolunda
4,0
Volgens mij heb ik die nooit gelezen,misschien kom ik em nog eens tegen op een boekenmarkt of zo.Dan gaat ie mee in de tas.

avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
En niet te vergeten de Wolkewietjes, zijn ook heel leuk.

Pinkeltje is echt heel leuk en onder da staat bol .com

Gast
geplaatst: vandaag om 07:10 uur

geplaatst: vandaag om 07:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.