menu

Flyboy Action Figure Comes with Gasmask - Jim Munroe (1998)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Sociaal

248 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, Toronto (Canada)

Ryan is een student met de normale problemen van een 22-jarige. Hij is verlegen, maagd, heeft vreemde kamergenoten, en is hevige verliefd op Cassandra, een serveerster in een café. Hij heeft ook de bizarre mogelijkheid om te veranderen in een vlieg. Als hij eindelijk de moed heeft om Cassandra uit te vragen voor een date, ontdekt hij dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan dat hij eerst dacht. Cassandra kan namelijk dingen laten verdwijnen. Wanneer ze elkaars geheimen voor het eerst delen, realiseren Ryan en Cassandra dat ze voor elkaar bestemd waren... en om de kwaadaardige krachten te bevechten.

zoeken in:
avatar van stephan73
4,5
Een briljante sociale parodie over superhelden die maatschappelijke misdaden bestrijden. Geschreven in een stijl die dicht in de buurt komt van Douglas Coupland..

Gast
geplaatst: vandaag om 19:46 uur

geplaatst: vandaag om 19:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.