menu

Fractured - Karin Slaughter (2008)

Alternatieve titels: Versplinterd | Will Trent #2

mijn stem
3,68 (39)
39 stemmen

Engels
Thriller

400 pagina's
Eerste druk: Delacorte Press, New York (Verenigde Staten)

Abigail Campano heeft in haar lange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst wordt geconfronteerd met een insluiper die haar dochter gegijzeld houdt, komt er een ongekende kracht in haar boven. Een kracht die de insluiper fataal wordt... Will Trent, speciaal agent van het criminele arrestatieteam van Georgia, wordt aangesteld om het onderzoek te leiden. Maar al snel blijkt dat er meer op het spel staat dan Trent ooit had kunnen vermoeden.

zoeken in:
avatar van Fedor
4,5
Versplinterd is echt een aanrader. Ik heb al haar boeken gelezen en ben dan ook een grote fan van Karin Slaughter. Dit boek moet je als thriller liefhebber gewoon gelezen hebben.

avatar van Marcel
2,0
Ik heb me groen en geel geërgerd aan de volstrekt onnodige pornografische termen die Karin Slaughter in dit boek gebruikt. Ik hoop niet dat ze dat vaker doet, anders betwijfel ik of ik nog veel meer boeken van haar zal lezen.

5,0
Geweldig boek. Ok misschien is het wat ongeloofwaardig dat Will Trent met dyslectie speciaal agent heeft kunnen worden maar het is een gegeven waarmee het verhaal nog spannender wordt.
Ondertussen zorgen de onderlinge verhoudingen tussen de hoofdpersonen voor extra diepgang.
Ik vind Karin Slaughter (toepasselijke achternaam trouwens, wellicht een psuedoniem?) echt een ontdekking (ik lees nu het 5e boek van haar) - ze schrijft dusdanig goed dat je in haar boeken al heel snel gefascineerd raakt door alle bizarre, raadselachtige, confronterende en elkaar kruisende gebeurtenissen.

avatar van DetectiveLena
3,5
Daarnet het boek uitgelezen..
De 2e uit de reeks over Will Trent.

Ten eerste klopt bovenstaand niet met de nederlandse versie. De vrouw, echtgenoot heet Abigail Campano ipv Gailyn Loria. Foutje of komt dat door vertaling?

Mijn voorkeur gaat uit naar de Sara Linton reeks, die in Genesis bij elkaar komt met Will Trent.

Dit boek vind ik langdradig(er) vergeleken met de 1e uit deze reeks en zeker vergeleken met de SL reeks.
In de laatste hoofdstukken lees je 'ineens' wat er gebeurd (is) met de vermiste persoon.
Naar mijn mening te simpel in elkaar geflanst.
Te weinig diepgang over de uitkomst over de personage genaamd Kayle.
Wat was op het moment supreme de rol van Adam? Of ben ik het kwijt!?

Ik kijk zeer uit naar Genesis die op de plank brand om gelezen te worden.
Al met al een zeer goed boek als je nog niet veel gewend ben.

3,5***

avatar van Wenniie
4,0
Vandaag net uit gelezen het is mijn eerste boek van karin slaughter. Het is een bekende schrijver met goeie boeken op haar naam en ik moet zeggen dat ik geen spijt heb van deze thriller. het is geheel anders dan dat ik heb gelezen dit is meer CSI achtige verhalen om het zo maar te zeggen. echt misdaden, onderzoeken etc. en dat vond ik er leuk aan. tussen in was het wat langdradig wanneer komt er nu eens weer een vooruitgang in het onderzoek? daarna was het weer een en al spannend en wilde ik doorlezen. Idd ben er wel mee eens dat het misschien iets ongeloofwaardig is dat Will Trent leesproblemen had.

4,0

4,0
Superspannend verhaal. Ik voelde het hele boek door mee met Abigail vanwege haar dochter. In één adem uitgelezen!

avatar van centurion81
4,0
Goed boek zeg! Eerste Karin Slaughter die ik las. Iets minder Gore en iets meer CSI t.o.v. Mo Hayder, die ik ook graag lees. Verfrissende page-turner! Will Trent vond ik een geweldig sympathiek en origineel personage!

4*

jofrath
Dit boek vind ik langdradig(er) vergeleken met de 1e uit deze reeks en zeker vergeleken met de SL reeks.
In de laatste hoofdstukken lees je 'ineens' wat er gebeurd (is) met de vermiste persoon.
Naar mijn mening te simpel in elkaar geflanst.


Helemaal mee eens!

3,0
In Triptiek liet Slaughter ons kennis maken met Will Trent. Met Versplinterd krijgt hij een eigen boek, waarin we ook voor het eerst Faith leren kennen. De zaak in het boek is spannend en niet alledaags, maar wel wat minder dan de zaken in veel andere boeken. Het boek lijkt mij dan ook te draaien om de relatie die ontstaat tussen Will en Faith, omdat deze zo belangrijk is in de volgende boek. Vanaf Genesis verweeft Slaughter Will Trent met de Sara Linton-reeks. Ikzelf heb Versplinterd pas gelezen nadat ik was begonnen met de Atlanta-reeks en vind dit boek veel duidelijk maken over de samenwerking tussen Faith en Will. Misschien niet haar sterkste boek, maar zeker een goed boek. Ze doet er meerdere hoofdstukken over voor ze de dyslexie van Will kenbaar maakt, wat alleen maar laat zien dat het blijkbaar mogelijk is ermee te werken zonder dat het opvalt. Dat is ook mooi aan dit boek, want in verdere boeken komt dat eerder aan de orde.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:46 uur

geplaatst: vandaag om 12:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.