menu

De Boot en het Meisje - Jonathan van het Reve (2007)

mijn stem
3,07 (7)
7 stemmen

Nederlands
Romantiek

119 pagina's
Eerste druk: Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam (Nederland)

De 24-jarige Leo heeft twee grote liefdes in zijn leven: een boot en Rosa. Rosa is al acht jaar zijn beste vriendin. Hoewel hij stiekem al een hele tijd verliefd op haar is, hebben ze in werkelijkheid louter een broer-zusrelatie. Verder is er ook nog zijn voornaamste vakantiebezigheid: de boot die Leo heeft gekocht en die hij wil omtoveren tot zijn toekomstige woonplaats. Het enige dat hij nog moet doen is deze van Lauwersoog, waar de boot ligt aangemeerd, naar Amsterdam varen.

zoeken in:
Weet iemand of dit ook iets te maken heeft met de tragedie 'De dood en het meisje' van Dorfman, of met de symfonie van Schubert?

avatar van Nicolage Rico
Nu al een boek over Joran v/d Sloot?

Gast
geplaatst: vandaag om 11:20 uur

geplaatst: vandaag om 11:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.