menu

Undrowned, The - K.R. Alexander (2020)

Alternatieve titel: Verdronken

mijn stem
geen stemmen

Engels
Jeugdboek
Griezel

240 pagina's
Eerste druk: Scholastic, New York (Verenigde Staten)

Samantha en Rachel waren ooit beste vriendinnen. Wáren, want sinds ze ruzie hebben gekregen, is Samantha een vreselijke pestkop geworden. Ze gebruikt Rachel voor haar huiswerk en geeft haar overal de schuld van. In een moment van pure woede duwt Samantha Rachel in het meer. Rachel zakt naar de bodem en komt niet meer boven… Ze moet wel dood zijn, dat kan niet anders. Maar de volgende dag verschijnt Rachel gewoon op school alsof er niets gebeurd is… Vanaf dat moment zijn de rollen omgedraaid. Rachel is teruggekomen, en ze is uit op wraak.

zoeken in:
glimmerman270
Samantha en Rachel waren dikke vriendinnen, totdat er iets gebeurde waardoor hun vriendschap stopte. Sterker nog: het ging over in pesten. Samantha maakte Rachel het leven zuur op school en ze zou niet stoppen. Oók andere kinderen op school vreesde Samantha, gezien haar boze en pesterige karakter.
Dit werd allemaal aangewakkerd door iets uit het verleden. Waardoor werd Samantha zo'n pestkop?...én waarom was vooral Rachel het slachtoffer?

Wanneer het noodlot toeslaat beginnen er dingen te veranderen. Het begint flink te spoken door iets wat Samantha gedaan heeft. Kan ze dit ook weer zelf oplossen?

Leuk jeugdboek die belangrijke thema's niet schuwt: pesten, vriendschap, en familie.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:28 uur

geplaatst: vandaag om 09:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.