menu

The Overnight Guest - Heather Gudenkauf (2022)

Alternatieve titel: De Logé

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Thriller

352 pagina's
Eerste druk: Park Row, New York (Verenigde Staten)

Wylie Lark vindt het in eerste instantie helemaal niet erg dat ze ingesneeuwd raakt. Ze heeft zich namelijk teruggetrokken in een authentieke, afgelegen boerderij om haar nieuwe boek te schrijven. En een gezellig haardvuur en volledige stilte zijn precies wat ze daarvoor nodig heeft. Toch bekruipt haar af en toe iets van angst, want in hetzelfde huis zijn decennia eerder twee mensen in koelen bloede vermoord en is een meisje spoorloos verdwenen. Dan ontdekt ze een jongetje buiten in de sneeuw. Waar komt hij vandaan? Wylie neemt het kind in huis en gaat op zoek naar antwoorden. Maar al snel wordt duidelijk dat ze niet alleen zijn…

zoeken in:
glimmerman270
De logé is een fijne thriller om te lezen. Het leest lekker vlot en wordt verteld vanuit meerdere personen. In het verhaal wordt continue geschakeld tussen het heden en 20 jaar geleden. Naarmate het verhaal vordert wordt de scheidslijn tussen het verleden en heden steeds dunner. Uiteindelijk gaat het pas écht los in het heden en is er eindelijk een uitkomst.

Wél vond ik het politiewerk soms wat knullig, maar voor iemand die óók veel true-crime heeft gelezen kan dit soms schuren.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:31 uur

geplaatst: vandaag om 10:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.