menu

And My Nephew Albert I Leave the Island That I Won Off Fatty Hagan in a Poker Game - David Eliades en Robert Forrest Webb (1969)

Alternatieve titel: En Mijn Neef Albert Erft het Eiland Dat Ik van Fatty Hagan Won met een Spelletje Poker

mijn stem
geen stemmen

Engels
Humoristisch

191 pagina's
Eerste druk: Hodder & Stoughton, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Foul Rock is een klein stipje op de kaart van slechts zeventig meter breed en honderdveertig meter lang, zonder een enkele boom en vlak voor de kust van Engeland. Wanneer hij voor het eerst voet op zijn erfenis zet, realiseert Albert zich al snel dat er absoluut niets te vinden is, behalve de frequente aanwezigheid van Victoria, een zeer aantrekkelijk meisje op zoek naar een kleurtje over haar hele lichaam. Net als die twee elkaar beter leren kennen, loopt een Russische trawler (een spionageschip) aan de grond. En de andere kant van het eiland wordt al snel bezet door Amerikaanse mariniers. Victoria en Albert komen dan terecht in een precaire, maar ook hilarische confrontatie tijdens de Koude Oorlog.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:13 uur

geplaatst: vandaag om 13:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.