menu

The Binding Room - Nadine Matheson (2022)

Alternatieve titels: De Stille Kamer | Inspecteur Anjelica Henley #2

mijn stem
geen stemmen

Engels
Thriller

512 pagina's
Eerste druk: HQ, Londen (Verenigd Koninkrijk)

In een kerk onderzoekt inspecteur Anjelica Henley samen met haar team de moord op een geliefde pastor. Bij toeval ontdekt ze in een donkere kamer een tweede slachtoffer. De aan een bed vastgebonden man is op sterven na dood, en zijn lichaam vertoont tekenen van een zware marteling. Terwijl de media Anjelica vanwege haar reputatie in een eerdere zaak nauwlettend in de gaten houden, moet ze deze ingewikkelde zaak zien op te lossen. Als er weer een vastgebonden lichaam wordt gevonden, is het haar duidelijk dat er een meedogenloze seriemoordenaar actief is...

zoeken in:
In de synopsis die bij dit boek rondgaat (bol.com en libris.nl) wordt gesproken over Anjelica Hensley als speurder. Dit is onjuist. Gelukkig wordt die fout niet gemaakt in het boek zelf en op de cover van het boek in de Nederlandse vertaling. Daar blijft het net als bij het 1e boek uit deze serie: Anjelica Henley.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:47 uur

geplaatst: vandaag om 06:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.