menu

De Stilte van het Water - Norman Jansen (2018)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Sociaal

176 pagina's
Eerste druk: Futuro, Amsterdam (Nederland)

Waargebeurd en deels autobiografisch, wordt in deze roman het leven beschreven van een jonge vrouw op zoek naar een veiliger en beter bestaan voor zichzelf en haar gezin. Ongewild komt ze terecht in de meedogenloze wereld van mensensmokkelaars. Angst en uitbuiting zijn dagelijks aanwezig in haar leven. Dan moet zij in een fractie van een seconde een onmogelijke keuze maken. Een keuze met desastreuze gevolgen voor haarzelf en voor haar gezin. Zal haar droom van een normaal leven zonder gevaar, angst en armoede ooit werkelijkheid worden?

zoeken in:
avatar van Sol1
Sol1 (moderator)
Voor wat betreft het autobiografische element uit de plotomschrijving en zoals de Amsterdamse uitgeverij Futuro bij dit boek uit 2018 al aangeeft op haar site:
Norman Jansen is werkzaam voor de Koninklijke Marechaussee, en is een expert op het gebied van mensenhandel en mensensmokkel. Met zijn gezin heeft hij langere tijd in het Caribisch gebied gewoond, waar hij vooral werkzaam is geweest binnen het domein justitie en opsporing. Inmiddels is hij terug in Nederland en heeft hij zich toegelegd op het schrijven van fictie en non-fictie. Vooral de ervaringen van het werken onder bijzondere en zware omstandigheden, maar ook het leven met verschillende culturen in diverse landen, gebruikt hij als bron voor zijn boeken.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:06 uur

geplaatst: vandaag om 08:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.