menu

Work in Progress - Michael Eisner en Tony Schwartz (1998)

Alternatieve titel: Werk in Uitvoering

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Autobiografisch

450 pagina's
Eerste druk: Random House, New York (Verenigde Staten)

In Werk in Uitvoering beschrijft Michael Eisner, directeur van de Walt Disney Company, zijn dagelijkse keuzes en problemen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak rond één van de grootste, meest succesvolle bedrijven in de wereld. Eisner vertelt o.a. over de problemen rond Disneyland Parijs, de dood van zijn zakenpartner Frank Wells en zijn hartproblemen.

zoeken in:
avatar van Pieter
3,0
Vrij interessante en vooral financiële geschiedenis van het Disney-imperium van eind jaren 80' tot de jaren 90'. Disney boekte in deze periode 3 kassuccessen met Beauty & The Beast, Aladdin en The Lion King. Helaas geeft Michael Eisner hier alleen maar de cijfertjes van de inkomsten van. In een autobiografie van Walt had het er veel anders uit gezien. Verder wel interessant is het hoofdstuk over de totstandkoming van Euro Disney en de problemen die zich daarbij opstapelden. 3*

Gast
geplaatst: vandaag om 13:55 uur

geplaatst: vandaag om 13:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.