menu

A Song for You: My Life with Whitney Houston - Robyn Crawford (2019)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Biografie / Kunst en Cultuur

331 pagina's
Eerste druk: Dutton, New York (Verenigde Staten)

Na decennia van stilte deelt Robyn Crawford, goede vriendin, medewerkster en vertrouwelinge van Whitney Houston, haar verhaal. Whitney Houston is één van de grootste supersterren die de muziekbusiness ooit heeft gekend. Ze brak in 1985 met haar debuutalbum door in deze scene en bracht de volgende twee decennia door met het domineren van de hitlijsten en het veroveren van de harten van fans over de hele wereld. Zij werd bij dat alles terzijde gestaan door één persoon: haar beste vriendin Robyn Crawford. Sinds de dood van Whitney in 2012 is Robyn uit de schijnwerpers gebleven en hield ze de grote vreugden, wilde avonturen en harde waarheden van haar leven met Whitney voor zichzelf. Voor het eerst ooit stelt Crawford zich nu open in haar nieuwe memoires ‘A Song for You’. Robyn beschrijft hoe de twee elkaar als tieners in de jaren tachtig ontmoetten en hoe hun leven en vriendschap zich daarna ontwikkelden, toen Whitney haar eerste album opnam en Robyn haar veelbelovende basketbalcarrière in Divisie I voortzette. Samen tijdens talloze uitverkochte wereldtournees, achter de schermen terwijl hit na hit werd opgenomen, gedurende het huwelijk van Whitney en de geboorte van haar dochter, hadden de twee het te stellen met vaak uitdagende families, grote liefdes en pijnlijke verliezen, terwijl ze elkaar altijd al lachend en in vriendschap ondersteunden.

zoeken in:
avatar van Bubblez
4,5
Dit is wel een prachtige inkijk in Whitney's leven door de ogen van haar beste vriendin en (laten we eerlijk zijn) liefde van Whitney's leven. Het laat goed zien hoe Whitney echt was, wat de faam met haar deed en hoe ze met verschillende zaken omging. Erg interessant!

Gast
geplaatst: vandaag om 08:23 uur

geplaatst: vandaag om 08:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.