menu

The Prisoner - B.A. Paris (2022)

Alternatieve titel: De Gevangene

mijn stem
3,60 (5)
5 stemmen

Engels
Thriller

298 pagina's
Eerste druk: St. Martin's, New York (Verenigde Staten)

Amelie is een overlever. Op haar achttiende kwam ze er alleen voor te staan na de dood van haar ouders, maar gelukkig werd ze al snel van de straat geplukt door Carolyn, die haar in huis neemt. Met hulp van Carolyn weet Amelie haar leven weer op de rit te krijgen, en ze wordt meegesleept in de glamourwereld van Londen, waar ze de knappe en rijke Jed Hawthorne ontmoet. Al snel trouwen ze. Dan komt Amelie bij kennis in een verduisterde kamer op een onbekende plek. Waarom is ze ontvoerd? Door wie wordt ze gevangengehouden? En waarom voelt ze zich hier veiliger dan ze zich de laatste tijd bij haar echtgenoot voelde?

zoeken in:
glimmerman270
Weer een knap staaltje werk van de koningin van de spannende boeken!
Het is een enorme puzzel die je weer tot het einde bezighoudt. Prachtig hoe alle puzzelstukjes steeds weer zo mooi in elkaar vallen.
Continue is er de spanning, maar vooral het tweede deel gaat het is een moordend tempo. Bedankt weer mvr Paris, voor dit knappe werkje!

avatar van Jason82
Leuke recensie weer glimmerman270! Gaat op de leeslijst .

Sharon
Wat een geweldige thriller. Zoals glimmerman270! hierboven al schrijft blijf je van het begin tot het eind puzzelen. Wie heeft wat gedaan en hoe zit het nou precies? Aan het eind vallen alle puzzelstukjes in elkaar en moet ik bekennen dat ik deze plot niet had zien aankomen. Zeker een aanrader! Hopelijk blijft B.A Paris nog vele thrillers schrijven!

avatar van Jester
3,5
Viel me een beetje tegen eerlijk gezegd, na de lovende recensies hierboven. Het is inderdaad een complexe puzzel waarbij de nodige doden vallen. En in het algemeen komt de complexiteit van een puzzel de geloofwaardigheid niet ten goede. Dat Ned zonder goed na te denken akkoord gaat met de verdubbelingsclausule was ook niet bepaald logisch. Maar het grootste bezwaar is het einde, waarin Hunter alles uit de doeken doet. Twintig bladzijden waarin alles uitgelegd wordt doet me wat gekunsteld aan. En dan heb ik het nog niet over de naïviteit van de hoofdpersoon, en de keuzes die ze maakt. Uiteindelijk best vermakelijk, maar meer dan 3,5* heb ik er niet voor over.

3,5
Niet haar beste boek naar mijn mening maar wel zeer vermakelijk! In 2 dagen uitgelezen

Gast
geplaatst: vandaag om 19:22 uur

geplaatst: vandaag om 19:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.