menu

Over Otis - Alex Boogers (2022)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nederlands
Sociaal

70 pagina's
Eerste druk: Marketingploeg, Rotterdam (Nederland)

Herman koopt een pitbull van een koppel. De hond groeit op en zijn baasje houdt van hem, gaat met hem wandelen neemt hem vaak ook mee op reis in zijn vrachtwagen. Dan krijgt de vrouw van Herman een baby en de vrouw vertrouwt de hond niet. Maar gaandeweg wint hij haar hart. Dan gebeurt er iets op het strand als de vrouw de baby en de hond uit het oog verliest...

zoeken in:
avatar van aERodynamIC
3,5
Boogers behoort tot mijn favoriete schrijvers. Veel herkenbaars ook omdat hij schrijft over de stad waar ik woon.
In deze novelle beschrijft hij vanuit het perspectief van een pitbull.

Ook hier herkenbaarheid, maar wel een uiterst pijnlijke. Gebaseerd op een dramatische gebeurtenis eerder dit jaar die in de stad veel indruk maakte en best dichtbij kwam omdat ik bevriend ben met iemand die heel close is met de hoofdpersonen die model staan in dit verhaal (niet te missen), hoofdpersonen die ik zelf ook ken.

Dat zorgde voor een lastige leeservaring. Het is allemaal nog zo vers....... ik had er wel moeite mee.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:22 uur

geplaatst: vandaag om 02:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.