menu

Once... - James Herbert (2001)

mijn stem
4,75 (2)
2 stemmen

Engels
Griezel

470 pagina's
Eerste druk: MacMillan, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Niet alle sprookjes zijn voor kinderen. Herinner je je de sprookjes die je vroeger als kind voorgelezen werden? Verhalen over kleine wezentjes, elfjes, boze heksen en kabouters. Demonen...Wat nou als je op een dag zou ontdekken dat ze waar blijken te zijn? Wat als ze allemaal op feiten gebaseerd zijn? Wat als je die fantasie tegen zou komen, en dat het allemaal erg echt is? Dat gebeurde er met Thom Kindred. De wonderen werden aan hem onthuld. Maar ook de horror, want niet ver achter de Goeden, zijn er altijd de Slechten. En de Slechten hebben plannen met Thom. De Slechten willen hem het echte kwaad laten zien. Hij zal de hellevorsten en de demonen zien. Hij wordt geraakt door perverse passie. En hij ontmoet zijn ergste nachtmerrie. De Slechten proberen hem te vernietigen, en alleen de magie van de kleine wezentjes kunnen hem helpen.

zoeken in:
avatar van PeterW
5,0
PeterW (crew)
Ik weet niet of ik zelf ooit een boek zou schrijven over elfjes en pixies en brownies, en toen ik hieraan begon had ik zoiets van: hmm. Toch is het een heel aardig boek, hoewel ik de hoeveelheid seks een beetje te veel van het goede vond. Ik heb niks tegen wat seks in een boek, maar hier werd het me wat te veel. Vooral die lesbische scène die een heel hoofdstuk duurde vond ik wat overdone, maar voor de rest heb ik het met plezier gelezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:27 uur

geplaatst: vandaag om 20:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.