menu

Surrender: 40 Songs, One Story - Bono (2022)

Alternatieve titel: Surrender: 40 Songs, Één Verhaal

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Autobiografisch

576 pagina's
Eerste druk: Knopf, New York (Verenigde Staten)

Over de carrière van Bono, een van de meest iconische artiesten van de muziekwereld, is veel geschreven. Maar in dit werk vat hij voor het eerst zelf de pen op, en schrijft hij over zijn buitengewone leven en de mensen met wie hij het heeft gedeeld. Bono neemt ons mee naar zijn jeugd in Dublin en beschrijft onder meer het plotselinge verlies van zijn moeder toen hij veertien was, de onwaarschijnlijke manier waarop U2 uitgroeide tot een van de invloedrijkste rockbands van de wereld en zijn activistische strijd van meer dan twintig jaar tegen aids en extreme armoede.

zoeken in:
avatar van Jason82
Wat een legende deze man. Hier ben ik wel benieuwd naar.

avatar van devel-hunt
4,5
Bono, hij heeft altijd verschillende emoties opgeroepen en tuurlijk, de zanger en tekstschrijver van U2, geen frontman, daar doen ze bij U2 niet aan, heeft naast het feit dat hij in één van de grootste en succesvolste bands van de afgelopen 40 jaar zit, zich ook politiek behoorlijk geroerd, hij heeft zijn roem zoals hij het zegt verzilverd, zijn grootste verdienste is wel toen Clinton in 2000 de schulden van de armste landen kwijt heeft gescholden, puur missiewerk van Bono. Een eerlijk boek, waarin hij zichzelf vaak als een aanstellerige man met narcistische trekjes neerzet, gedreven maar rechtlijnig, maar ook heel trouw, loyaal en gul, en vooral slim, een boek wat ontwapend is in al zijn eerlijkheid.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:21 uur

geplaatst: vandaag om 19:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.