menu

Die Kat van Dat Mens - Yvonne Keuls (1993)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Nederlands
Verhalenbundel
Autobiografisch / Humoristisch

93 pagina's
Eerste druk: Novella, Bussum (Nederland)

Een bundel van 22 korte verhaaltjes uit het dagelijkse leven in het gezin van Yvonne Keuls. Naast haar liefde en aandacht voor menselijke aangelegenheden beschikt de auteur over een ruime mate van dierenliefde. Op haar eigen wijze observeert ze de verschillende huisdieren die een plaatsje kregen in haar gezin. Een bonte verzameling honden, katten, parkieten en ander kleingoed passeert de revue. Ieder met z'n eigenaardigheden en vertederende trekjes. Het eerste verhaal ‘Vertoning All-in’ gaat over een jongen die aan de deur komt en trucjes met zijn dieren wil laten zien voor een geldelijke beloning. In het tweede verhaal ‘Krijgen We Nou…’ laat een buurmeisje zien hoe je de nieuwe hond Luna gehoorzaam krijgt. En in het laatste en titelverhaal belt een jongen de auteur op om haar handtekening in het door haar geschreven boek te krijgen.

zoeken in:
3,0
Leuke amusante stukjes. Een paar blijven er in mijn de herinnering hangen, over de jongen die zeurt om geld voor zijn trucjes, over de jongen die telefonisch blijft zeuren over een handtekening, over een papegaai, over de parkiet en over mensen die zeuren over dierenvoeding. Kennelijk blijft het bij mij vooral iets hangen als er flink gezeurd wordt...

Gast
geplaatst: vandaag om 23:32 uur

geplaatst: vandaag om 23:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.