menu

Weerlicht - Jante Wortel (2022)

mijn stem
2,50 (3)
3 stemmen

Nederlands
Sociaal / Psychologisch

187 pagina's
Eerste druk: Das Mag, Amsterdam (Nederland)

Het gaat niet goed met de vijftienjarige Lea. Tegen alle adviezen van de artsen in nemen haar ouders haar toch mee op zomervakantie naar Noorwegen. Wanneer het gezin daar een ongeluk krijgt en dreigt te moeten terugkeren, gaat Lea’s broer ervandoor. Aan de rondreis door Noorwegen komt zo een abrupt einde. Of was deze vakantie altijd al gedoemd te mislukken? Dit verhaal gaat over de verstikkende dynamiek van een gezin en de vraag hoe je iemand kunt helpen die zichzelf dwangmatig kapotmaakt.

zoeken in:
avatar van Pageturner
Ik kan niet wachten tot mjk87 zijn kritische blik loslaat op deze nieuwe Nederlandstalige belofte, die Das Mag zo'n vierentwintig uur per dag zit te promoten!

avatar van mjk87
Haha. De plot spreekt me nog best aan eigenlijk. Das Mag is vaak hit of miss, zitten best prima dingen tussen. Maar dat promoten mis ik meestal, had van deze titel tot je me hier noemde nog niet gehoord.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:13 uur

geplaatst: vandaag om 08:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.