menu

Rain Fall - Barry Eisler (2002)

Alternatieve titels: Solo | A Clean Kill in Tokyo

mijn stem
3,21 (7)
7 stemmen

Engels
Thriller

254 pagina's
Eerste druk: Putnam, New York (Verenigde Staten)

John Rain: ex-CIA-agent van Japans-Amerikaanse afkomst. Zijn beroep: huurmoordenaar, gespecialiseerd in 'dood door natuurlijke oorzaak'. Wanneer Rain de opdracht krijgt een hoge Japanse regeringsambtenaar te doden, schakelt hij met een minicomputer diens pacemaker uit. De man bezwijkt midden in een drukke trein aan een hartaanval. Normaal gesproken zou de klus voor Rain hiermee afgedaan zijn, maar als hij wegloopt ziet hij een man de zakken van het slachtoffer doorzoeken. Is het een ordinaire dief, of is er meer aan de hand? Dan blijkt plotseling dat Rain gevolgd wordt. Hij weet niet wie zijn vijanden zijn, maar wel dat hij verstrikt is geraakt in een complot dat tot ver buiten de Japanse grenzen reikt.

zoeken in:
avatar van Rius
3,5
Nu ik alle Jack Reacher avonturen gelezen heb, ben ik op zoek naar een vervanger. John Rain lijkt een geschikte kandidaat. Hij mag op herhaling.

avatar van Boenga
1,0
John Rain, ongelukkige jeugd, heeft zich helemaal herpakt in het leger, was de perfecte en foutloze en stoere en alleswetende soldaat in Vietnam, en is nu de perfecte en foutloze en stoere en alleswetende huurmoordenaar. Meer clichees lijken me niet mogelijk.

James Bond is ook stoer en perfect, maar de humor daarbij compenseert het 'over the top'-gevoel.
Hier helaas....

Gast
geplaatst: vandaag om 15:55 uur

geplaatst: vandaag om 15:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.