menu

Langste. Kerst. Ooit. - Lisette Jonkman (2022)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Nederlands
Chicklit

256 pagina's
Eerste druk: Luitingh-Sijthoff, Amsterdam (Nederland)

Noëlle is gek op kerst. Ieder jaar op eerste kerstdag organiseert ze een diner voor een select groepje vrienden en familie. Steevast valt ze op kerstavond in slaap met de wens dat het elke dag kerst was. Alleen gaat deze keer alles fout. Maar dan ook echt álles. Haar dure kristallen glazen sneuvelen, de stroom valt uit, een servet vliegt in de hens, de vliezen van haar hoogzwangere zus breken tijdens het hoofdgerecht, haar ouders halen herinneringen op aan Noëlles ex en tot overmaat van ramp neemt haar broer een onverwachte gast mee. Als Noëlle ’s avonds eindelijk in bed ligt, is ze opgelucht dat het niet écht elke dag kerst is. Maar dan wordt ze de volgende ochtend wakker. Op eerste kerstdag.

zoeken in:
avatar van Lalage
4,0
Dit boek is een variatie op de film Groundhog Day, waarin een man steeds dezelfde dag beleeft. Noëlle krijgt de kans om haar dramatische kerst over te doen. Ze weet alleen niet hoe vaak dit zal zijn. Het knappe is dat Lisette Jonkman dit zo heeft geschreven dat het totaal niet saai wordt, ook al komen dezelfde scènes steeds terug. Dit boek voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, met veel grappen en natuurlijk romantiek.

Langste. Kerst. OOIT. – Lisette Jonkman | Lalagè leest - lalageleest.nl

Gast
geplaatst: vandaag om 03:27 uur

geplaatst: vandaag om 03:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.