menu

Her Dark Heart - Carla Kovach (2019)

Alternatieve titels: Haar Duistere Hart | Detective Gina Harte #5

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Thriller

324 pagina's
Eerste druk: Bookouture, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Susan Wheeler is een toegewijde moeder. Iedere dag brengt ze haar kinderen naar school, en iedere middag haalt ze hen weer op. Tot vandaag. Vandaag geeft Susan haar drie kinderen een kus voordat ze vertrekt, om nooit meer terug te keren. Als Susans moeder Mary van haar verdwijning hoort, is ze extreem ongerust. Haar dochter logeerde al een tijdje bij haar omdat ze het zwaar had, maar Susan houdt van haar kinderen en zou ze toch nooit zomaar achterlaten? Susans zus Clare denkt er anders over. Het is nét iets voor haar zus om zomaar te verdwijnen. Susan zoekt altijd aandacht, liegt al jaren tegen haar familie en glipt ’s nachts regelmatig het huis uit. Maar als de uren overgaan in dagen wordt zelfs Clare bang. Als Mary wanhopig op zoek is naar antwoorden, vindt ze Susans dagboek en ontvouwt zich een duister geheim uit haar dochters jeugd. Het laatste bericht in het dagboek leidt de politie naar het lokale park, waar ze een man dood aantreffen. Iedereen blijft achter met de verlammende vraag of Susan is verdwenen omdat ze het slachtoffer is… of de dader.

zoeken in:
glimmerman270
Heerlijke Thriller uit alweer het vijfde deel van de 'Gina Harte' serie.
Continue spanning aanwezig en wíe of wát deed dit? Het was weer een enorme puzzel, maar het einde was weer een beloning.
Carla Kovach schrijft vaak over heftige gebeurenissen, zo ook in dit deel: kindermisbruik.
Wat dit met een jeugdige tiener doet, laat dit boek goed zien. Hopelijk helpt het iets om met zijn allen waakzaam te zijn voor dit soort praktijken, vandaar dat ik er nooit op tegen ben om over heftige zaken te schrijven. Helaas zijn dit soort engerds overal.....

Gast
geplaatst: vandaag om 10:08 uur

geplaatst: vandaag om 10:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.