menu

The Night Stalker - Chris Carter (2011)

Alternatieve titels: Jager in de Nacht | Robert Hunter #3

mijn stem
geen stemmen

Engels
Thriller

464 pagina's
Eerste druk: Simon & Schuster, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Een onbekende vrouw wordt dood aangetroffen in een verlaten slagerij. Haar lichaam heeft geen verwondingen, maar haar lippen zijn zorgvuldig dichtgenaaid. Pas tijdens de autopsie ontdekt de patholoog hoe gruwelijk de daad werkelijk is… Profiler Robert Hunter en zijn partner Carlos Garcia worden op de zaak gezet om de dader te achterhalen. Maar wanneer hun onderzoek botst met een vermissingszaak, die wordt onderzocht door privédetective Whitney Meyers, rijst bij Hunter het vermoeden dat de moordenaar het op meerdere vrouwen gemunt heeft. De jacht op deze obsessieve moordenaar, een stalker voor wie liefde veranderd is in haat, is nu pas echt geopend.

zoeken in:
glimmerman270
En álweer zo'n vreselijk spannende thriller met mijn nu al favoriete agenten: Hunter en Garcia.
Ook nu krijgen ze te maken met een verknipte geest. Wanneer er een vrouw is vermoord en hierop nóg een tweetal andere vrouwen, is er een verband wat ze ontdekken; ze lijken qua uiterlijk zeer veel op elkaar alsmede hebben ze hetzelfde werk: kunstschilder. De werkwijze van de moordenaar is gruwelijk en óók dat is identiek bij alle slachtoffers.

Zijn de moorden gepleegd uit wraak? Of heeft de moordenaar andere motieven....

Heel spannend en waarbij ik de vorige delen ook al hoge cijfers gaf, doe ik dat nu weer: 4,5

Sharon
Een onbekende vrouw wordt dood aangetroffen in een verlaten slagerij. Ze heeft geen zichtbare verwondingen, maar haar lippen zijn dicht genaaid. Al vrij snel daarna krijgen ze een melding van een tweede slachtoffer en begint er wederom voor Robert Hunter en Carlos Garcia een zoektocht naar een seriemoordenaar.

Langzaamaan komen ze dichter bij de dader en lees je meer over het verleden van deze seriemoordenaar. Op die manier krijg je antwoord op de vraag hoe iemand tot dit soort gruwelijke moorden in staat is.

Wederom een spannende thriller van Chris Carter. Al moet ik wel bekennen dat ik zijn voorgaande boeken net iets beter vond dan deze. Vooral deel 2 uit deze serie springt er wat mij betreft uit. Dat boek vond ik superspannend en tot in de details kloppend. Toch heb ik ook van dit boek enorm genoten. De schrijfstijl van Robert Hunter is vlot en beeldend. Daarnaast zijn de hoofdstukken kort, waardoor je gewoon door wilt blijven lezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:31 uur

geplaatst: vandaag om 13:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.