menu

Fluke - James Herbert (1977)

Alternatieve titel: Mazzel, een Hondenleven

mijn stem
3,30 (5)
5 stemmen

Engels
Avontuur

191 pagina's
Eerste druk: New English Library, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Een man reïncarneert als hond. Hij probeert zich aan te passen in dit nieuwe leven, maar wordt geplaagd door flashbacks uit zijn vorige leven. Waarom is hij één van de weinigen die zich iets herinnert, en moet hij op zoek gaan naar zijn voormalige menselijke familie?

zoeken in:
avatar van PeterW
2,0
PeterW (crew)
Dit boek is een heel vreemde eend in de bijt wat betreft het oeuvre van James Herbert. Het is eigenlijk geen griezelverhaal, wat alle anderen wel zijn. Ik vond het verhaal ook niet echt geweldig, hoewel het uit het gezichtspunt van een hond best apart was. Echter zeker niet mijn favoriet.

avatar van Slainte_Mhath
3,0
Inderdaad een apart, maar sympathiek boek dat wat meer voorstellingsvermogen vergt omdat je alles vanuit hond-perspectief leest.
Hoofdthema is reïncarnatie waar Herbert zijn theorie over heeft.

4,0
I.t.t. PeterW vind ik dit een uitstekend boek en in mijn geval uitstekend geschikt als vakantieliteratuur. Niet hoogdravend, toegegeven, maar wel interessant als gegeven, waarbij de auteur zich uitstekend verplaatst in een hondenleven. Daarbij gevoegd reïncarnatie als topic en een paar twists aan het eind. Ik ben helemaal tevreden gesteld.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:24 uur

geplaatst: vandaag om 00:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.