menu

Murder Most Royal - S.J. Bennett (2022)

Alternatieve titel: Her Majesty the Queen Investigates #3

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Detective

288 pagina's
Eerste druk: Zaffre, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Een menselijke hand en een zak drugs worden gevonden, aangespoeld op een strand vlakbij het landgoed van de koningin in Sandringham. De koningin identificeert het 70-jarige slachtoffer, Edward St Cyr, vanwege zijn zegelring. Maar de zoektocht naar zijn moordenaar is niet zo eenvoudig. Verdachten zijn onder meer de paardenverzorger van de koningin, een louche landmakelaar, een aristocratische buurman, evenals de vele neven en nichten en relaties van het slachtoffer. Het onderzoek leidt de koningin – en haar vertrouwde assistent Rozie – naar een plaatselijke duivensportclub, terug naar Londen en naar het oude, met een slotgracht omgeven Godwick Hall. Maar hoe passen de schijnbaar ongelijksoortige puzzlestukjes in elkaar? En wie is het volgende slachtoffer?

zoeken in:
avatar van Οὖτις
4,0
Ik begrijp niet waarom de uitgever de achtergrondkleur van de kaft heeft gewijzigd in rood, waar de twee voorgaande delen zwart zijn. Nu springt dit deel nogal eruit.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:27 uur

geplaatst: vandaag om 07:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.