menu

Get a Life, Chloe Brown - Talia Hibbert (2019)

Alternatieve titels: Zoek Het Uit, Chloe Brown | The Brown Sisters #1 | Zussen Brown #1

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Romantiek / Sociaal

369 pagina's
Eerste druk: Piatkus, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Chloë is niet de average hoofdpersoon in een romance: ze is chronisch ziek, een computernerd en ze was bijna dood. Die gebeurtenis zet haar aan tot het opstellen van een lijst vol buitenissigheden, zoals dronken worden, motorrijden, betekenisloze lekkere seks hebben én iets slechts doen. Enter Redford Morgan, een klusjesman met tattoos, een motor en de sexappeal van duizend Hollywoodacteurs bij elkaar. Red is ervan overtuigd dat zijn leven totaal niet matcht met dat van de brave Chloë, maar ze blijken meer gemeen te hebben dan ze ooit hadden gedacht.

zoeken in:
4,0
Talia Hibbert is een Britse schrijfster. Ze schrijft hedendaagse romans waarbij ze de nadruk legt op diversiteit en inclusiviteit. De personages in haar boeken zijn erg divers qua ras, seksuele geaardheid, lichaamsvorm, … Zoek het uit, Chloe Brown is het eerste deel van de Zussen Brown-serie.

Chloe heeft een chronische ziekte. Na een bijna-dood-ervaring beslist ze om haar levensstijl te veranderen. Ze wil op zoek gaan naar zichzelf en naar hetgeen zij nu écht wil. Hiervoor stelt ze een bucketlist op met bevrijdende activiteiten. Hierbij kan ze de hulp gebruiken van Enter Redford Morgan, een bikerboy met veel tattoos en een ruig uiterlijk. Enter en Chloe kunnen niet meer van elkaar verschillen maar toch hebben ze een enorme klik..

De schrijfstijl is luchtig en hartverwarmend. De lange hoofdstukken heb ik persoonlijk liever wat korter om zo ook meer afwisseling in het verhaal te hebben en dit bevordert het lezen voor mij (nog snel een hoofdstukje). Ik vind het geweldig dat de personages zo divers zijn! Door dit gegeven sprak dit boek mij heel erg aan. Ik ben die perfecte mannen en vrouwen met hun slanke taille en ideale vormen helemaal beu! Ook vond ik het leuk dat de personages zo erg van elkaar verschillen. De maatschappij zou oordelen dat beide niet bij elkaar zouden passen maar dit verhaal trekt zich hier niks van aan! Geweldig! Weg met de vooroordelen!

De dynamieken tussen de personages zijn geweldig. Er is aantrekking, romantische spanning, sexiness, humor en wederzijds respect. What do you want more? Chloe is hilarisch door de ongefilterde uitspraken die ze uitspuwt.

Een heerlijk en dromerig verhaal zonder clichés!

Gast
geplaatst: vandaag om 15:00 uur

geplaatst: vandaag om 15:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.