menu

Gekrenkt & Hongerig - Adriaan van Dis, Arjen Lubach, Astrid H. Roemer, Connie Palmen, Daan Heerma van Voss, Ellen Deckwitz, Esther Gerritsen, Hanna Bervoets, Herman Koch, Jamal Ouariachi, Jessica Durlacher, J.M.A. Biesheuvel, Joke van Leeuwen, Joost de Vries, Kees 't Hart, Kristien Hemmerechts, Maartje Wortel, Marja Pruis, Menno Wigman, Merijn de Boer, Minke Douwesz, Oek de Jong, Philip Huff, Renate Dorrestein, Rob van Essen, Saskia De Coster, Walter van den Berg en Yves Petry (2016)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Verhalenbundel
Psychologisch

264 pagina's
Eerste druk: Das Mag, Amsterdam (Nederland)

'Wat schreef u toen u twintig was? En hoe kijkt u daar nu op terug?' Achtentwintig schrijvers spitten hun zolders, oude harde schijven en vergeten laatjes uit op zoek naar de in hun ogen mooiste fragmenten die ze schreven als twintiger. Ze nemen de lezer mee naar hun geploeter om erkenning en hun zoektocht naar een stem, op de drempel naar volwassenheid.Zo wordt een bijzonder licht geworpen op het leven, het denken en de ontwikkeling van de grootste schrijvers van Nederland en België.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:53 uur

geplaatst: vandaag om 16:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.