menu

Gutmouth - Gabino Iglesias (2012)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Fantasy / Griezel

84 pagina's
Eerste druk: Eraserhead, Portland (Verenigde Staten)

Hij heeft een mond in zijn maag. Een onaangename, brede, vieze mond. Gelukkig lijkt zijn vriendin het niet erg te vinden. Marie, de eenbenige stripper en cyberprostituee van zijn leven is heel accepterend. En wellicht een beetje te accepterend. Wat zou je doen als je vriendin je zou bedriegen met de vraatzuchtige muil onder je navel? Als je in de wereld van Gutmouth woont - een sombere stad waar gruwelijke, spontane mutaties geen bijzonderheid zijn, klepto-kakkerlakken alles meenemen wat niet vastgebonden is, drugs pijn in plezier veranderen, consumenten worden gemarteld voor het verbouwen van voedsel en je beste vriend een vrouwenhatende rattenman is – zou je iets geks kunnen doen. Maar wat als je gepakt wordt?

zoeken in:
avatar van Abubakari
4,5
Een boek uit de New Bizarro Author series en ulta bizar is het. In een universum wat ljkt op dat van Bojack Horseman, maar dan de nachtmerrie versie, met inktvissen als gevangenisbewaarders en een menselijke rat als beste vriend, drugs waardoor pijn lekker gaat voelen, mensen en dieren de vreemdste mutaties aan hun lichamen hebben, een vrouw verandert is in een fiets en waarin Mega-Corp regeert, een nietsontziende multi national die strenge regels op bloederige en bizarre wijze handhaaft, is Dedmon een werknemer voor Mega-Corp, hij spoort personen op die zich niet aan de regels houden en heeft een mutatie, een grote gulzige bek onder zijn navel.
Het begon met een klein bultje…

Zijn vriendin, een cyber hoer met 1 been en 3 borsten, raakt iets te opgewonden van die mutatie en dat is het begin van veel ellende voor Dedmon, bijnaam Gut vanwege zijn Gutmouth.

Veel weirder en soms ook goorder en bruter ga je het niet gauw krijgen, geweldig bizar verhaal. Enige nadeel is dat het vrij kort is. Voor de rest een fijne trip in een bijzonder universum.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:10 uur

geplaatst: vandaag om 12:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.