menu

Since the Layoffs - Iain Levison (2003)

Alternatieve titels: Niks om Handen | Since the Layoffs: A Novel

mijn stem
geen stemmen

Engels
Sociaal

176 pagina's
Eerste druk: Soho, New York (Verenigde Staten)

Jake Skowran wordt ontslagen, raakt zijn kabelaansluiting kwijt en ook zijn vriendin. Geen wonder dat Jake toehapt als bookmaker Ken Gardocki hem een financieel aantrekkelijk aanbod doet. Nou ja, geen wonder? Het is niet zomaar een klus. Jake krijgt 5000 dollar als hij Kens overspelige vrouw neerlegt. Het geld komt goed van pas en Jake kan er ook de gokschuld mee aflossen die bij Ken openstaat. Nog een wonder: Jake blijkt absoluut geen last te hebben van scrupules. Dat had hij nooit van zichzelf gedacht. Een nieuwe carrière wacht hem.

zoeken in:
avatar van marzuq
het beste boek dat ik dit jaar gelezen heb. Een succesvolle poging om een thriller een maatschappelijke satire in een te verweven. Humor, spanning en genoeg stof tot denken.Voelt als een Coen brothers film en roept zodoende ook om en verfilming....Snel naar de winkel om meer van deze schrijver te scoren.
In de bovenstaande tekst staat eigenlijk al te veel verklapt, dus vooral niet lezen maar gewoon meteen dit boek gaan lezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:04 uur

geplaatst: vandaag om 14:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.